واردات و صادرات: از گذشته های دور افراد برای تامین نیازهای خود و تهیه کالای مورد نظر به داد و ستد مشغول بودند و تا به امروز این نوع از تامین کالا همچنان رواج دارد. اما بهتر است که بدانید شکل داد و ستد امروزی تغییرات بسیاری پیدا کرده است.
واردات و صادرات | ترخیص کالا | شرکت بازرگانی آنوشا
ما در این نوشتار در تلاش هستیم اطلاعاتی را در ارتباط با شرکت بازرگانی با شما کاربران عزیز در میان بگذاریم که بتوانید با علم و شناخت بهترین شرکت بازرگانی معتبری را جهت واردات و صادرات مواد غذایی برای خود انتخاب کنید. با ما همراه باشید.
شرکت بازرگانی چیست؟
با توجه به رشد چشمگیری که صنعت صادرات و واردات پیدا کرده اند مدل های مختلفی از شرکت ها مطابق با قانون تجارت تاسیس شده اند که فعالیت خود را به صورت رسمی و قانونی در زمینه صادرات و واردات آغاز کرده اند.
نمونه بارزی از این شرکت ها، شرکت بازرگانی هستند، این شرکت به صورت سهامی عام یا مسئولیت محدود اداره می شوند و افرادی که در این شرکت ها فعالیت می کنند لازم است که اطلاعات کاملی در ارتباط با صادرات و واردات داشته باشد.
فعالیت شرکت های بازرگانی به چه صورت است؟
معمولا شرکت هایی که تحت عنوان شرکت بازرگانی فعالیت می کنند امور مختلفی از قبیل موارد زیر را انجام می دهند، از جمله فعالیت هایی که در شرکت های تجاری انجام می شود شامل موارد زیر می باشد.
- خرید محصولات
- فروش
- توزیع
- ترخیص کالا از گمرک های داخلی و بین المللی
- اعطای اعتبارات نزد بانک ها
- اخذ و اعطای نمایندگی های مجاز بازرگانی
- شرکت در نمایشگاه ها
- غرفه آرائی
- صادرات و واردات کلیه ی کالاهای مجاز
- اخذ و اعطای نمایندگی شرکت در نمایشگاه ها، سمینارها، همایش های داخلی و خارجی
- دریافت وام و تسهیلات از تمامی بانک ها و موسسات اعتبار مالی
شرکت های بازرگانی، تمامی امور و فعالیت های مربوط به امور بازرگانی را انجام می دهد، مطابق با ماده 220 قانون تجارت، شرکت های بازرگانی که به ثبت نرسیده باشند و به فعالیت تجاری مشغول باید مبلغی را به عنوان جریمه پرداخت کنند.
با استناد به ماده 195 قانون تجارت، شرکت های بازرگانی برای آن که بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند لازم است که حتما به ثبت برسند.
انواع شرکت بازرگانی
با توجه به حوزه فعالیتی که شرکت های بازرگانی دارند آن ها را به انواع مختلفی دسته بندی می کنند. شرکت های بازرگانی معمولا به شرح زیر هستند.
- شرکت تجاری داخلی
- شرکت تجاری خارج
- شرکت فرعی
- شرکت های دارای امتیاز
- شرکت بیمه
- شرکت کسبه جزیی
- و در نهایت موسسات غیر تجاری
شرایط ثبت شرکت بازرگانی با سهامی خاص
موسسین شرکت ۳ نفر عضو و ۲ نفر بازرس می باشند، توجه داشته باشید که اعضای شرکت نمی توانند بازرس باشند.
کمترین میزان سرمایه برای به ثبت رساندن شرکت بازرگانی معادل ۱,۰۰۰,۰۰۰ ریال است.
- میزان سرمایه ی نقدی شرکت ۳۵% سرمایه شرکت است.
- حداقل زمان لازم برای به ثبت رساندن شرکت بازرگانی بطور میانگین بیست روز کاری است.
- کمترین مدرک تحصیلی مدیر عامل شرکت، دیپلم می باشد.
- مدیر عامل شرکت بازرگانی نیز باید بیشتر از ۲۳ سال داشته باشد.
- مدارک لازم جهت ثبت شرکت بازرگانی سهامی خاص
- عکس شناسنامه و کارت ملی موسسین شرکت
- اصل گواهی عدم سوء سابقه اعضا
- ارائه مدارک شرکتی از جمله اظهارنامه، اساسنامه، صورتجلسه مجمع عمومی
- امضای اقرار نامه
در صورت نیاز به جواز کسب حتما باید اطلاعات مربوط به مجوز مربوطه ارائه گردد.
برای ثبت شرکت بازرگانی باید به پایگاه اینترنتی ثبت شرکت ها رفته و اطلاعات خواسته شده خود شما را به دقت تکمیل نمایید، از جمله اطلاعات خواسته شده می توان به مواردی چون معرفی اسم شرکا، معرفی شعبه های شرکت و تعیین اسم شرکت اشاره کرد؛ همچنین باید اساسنامه شرکت و دیگر مدارک مربوطه را از طریق پست به اداره مورد نظر ارسال نمایید.
بعد از ارزیابی مدارک توسط کارشناسان، در صورتی که مدارک ایرادی نداشته باشند آگهی شرکت صادر می شود و شما باید به صورت حضوری جهت امضای دفتر و مطابقت مدارک به اداره فوق مراجعه نمایید و در نهایت آگهی شرکت در روزنامه رسمی چاپ و منتشر می گردد .
سخن پایانی
شما کاربران عزیز جهت اطلاعات بیشتر در خصوص، شرکت بازرگانی و ثبت آن می توانید با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید و اطلاعات لازم را در این باره به دست آورید .